test
Sunday, June 16, 2024
No menu items!
HomeVideoIk krijg meer en meer interesse in Bitcoin! (incl. GIVEAWAY)

Ik krijg meer en meer interesse in Bitcoin! (incl. GIVEAWAY)

Kaarten Nederlands Elftal winnen? Reageer op Instagram!
📸 Instagram: 📸
🔷 Crypto kopen bij Bitvavo: 🔷

De laatste maanden is het redelijk stil rondom Bitcoin. Sinds het FTX debacle van eind 2022 hoor je vrij weinig mensen over crypto praten. Toch zijn er meer dan genoeg redenen waarom ik steeds meer interesse in Bitcoin start te krijgen. In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik naar de situatie kijk.

Daarnaast heb ik Bitvavo gevraagd of ik een aantal kaarten voor het Nederlands Elftal magazine weggeven. Ik heb 6 kaarten weg te geven voor de wedstrijd tegen Griekenland aanstaande donderdag. Zorg dat je reageert op mijn Instagram publish, en vergeet me niet te volgen zodat ik je een DM kan sturen als je gewonnen hebt!

00:00 Introductie
01:33 Be grasping when others are fearful
04:30 Bitcoin koerstrends en havings
11:24 Concern & Greed Index
12:12 Inventory to Circulate
13:53 Rainbow Worth Chart
15:38 RHODL Ratio
17:25 Indicatoren geven geen garanties
19:01 Greenback Value Common bij Bitvavo
21:02 Give-away kaarten KNVB
23:13 Afsluiting

👨‍🎓 GRATIS Minicursus beleggen: 👨‍🎓
💬 Onze Discord Chat: 💬
💰 Aandelen kopen bij DEGIRO (tip): 💰
🔷 Crypto kopen bij Bitvavo: 🔷

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek magazine worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
– Bitcoin

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate hyperlinks. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn web site onder

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments